Genieten (2)

winnie the poohOp het moment dat ik het vorige item schreef, kwam een liedje in me op en ik raakte ontroerd: Feelin’ Groovy van Simon & Garfunkel. In 1996 is mijn dochter Tess geboren. Een ingrijpende en bijzondere gebeurtenis in mijn leven. Een van de vele dingen waar we destijds als aanstaande ouders over nadachten was het geboortekaartje. Wat zet je daar dan op?

In ieder geval een plaatje van Winnie the Pooh. Niet in de laatste plaats omdat Winnie zo’n ongecompliceerde levenshouding heeft. Juist deze ongecompliceerdheid in combinatie met de tekst van het liedje maakte het speciaal. Overigens, de officiële titel van dit nummer is The 59th Street Bridge Song.

…I got no deeds to do, no promises to keep
I’m dappled and drowsy and ready to sleep
Let the morning time drop all its petals on me
Life, I love you, all is groovy…

Bijzondere is wellicht dat Tess zich ontpopt in dit beeld. Maar goed, als vader ben ik ongetwijfeld vertroebeld in mijn beeldvorming… Muziek doet altijd veel, het raakt. Tijdens training- of coaching trajecten zet ik in specifieke processen de kracht van muziek in. Prachtig om de effecten mee te beleven. Welke muziek raakt jou?

Over Boudewijn Krijger

Geboren op 19 mei 1960 in Den Helder als zoon van Nini en Rob.

Geplaatst op 16/08/2009, in Food for thought, Training, Verandering. Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: