Goed doel…

Een paar jaar geleden heb ik twee jaar vrijwilligerswerk gedaan voor Stichting Buddy Netwerk in Den Haag. Dit begon voor mij – na een eerste gesprek – met een specifieke training. De training is naast een selectiemoment vooral ook bedoeld bewust te maken van de do’s en dont’s in het buddywerk. Daarna ging ik wekelijks op bezoek bij iemand met een chronische ziekte. Vrijwilligerswerk is wel vrijwillig maar niet vrijblijvend. Mensen rekenen op je. Mede door de start van Gradior kon ik dit niet meer passend krijgen in mijn agenda. Dat vond ik jammer, niet in de laatste plaats vanwege de voldoening en dankbaarheid die het me heeft gebracht.

 Wat ik nu wel nog doe is de buddy training begeleiden. Nieuwe enthousiaste mensen die allemaal vanuit hun eigen motieven een stap in het vrijwilligerswerk willen zetten. Ik zie er weer naar uit deze mensen een stap verder te helpen zodat zij anderen weer kunnen bijstaan. Indien je meer wilt weten, licht ik graag toe…

 

Over Boudewijn Krijger

Geboren op 19 mei 1960 in Den Helder als zoon van Nini en Rob.

Geplaatst op 04/05/2010, in Food for thought, Training, Uit het veld.... Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: