Training…

Workshops

balans1‘Om een stap vooruit te zetten, moet je uit evenwicht komen’ Cliché? Misschien, maar in ieder geval een waarheid en een paradox. Dynamiek: de kern waarom het in de workshops van GradiorVisionFocus draait. Letterlijk en figuurlijk. In veiligheid oefenen met dat wat aandacht behoeft en daardoor het speelveld vergroten. Speelveld van jezelf, anderen in je omgeving.

In de context van effectieve ontwikkeling van persoonlijk leiderschap worden diverse workshops georganiseerd. In-Company of met een Open karakter. Inhoud en vorm komen tot stand op basis van principes en ideeën in en rond onder meer aikido, systeemdenken en thema gecentreerde interactie (TGI). Als fundament biedt GradiorVisionFocus 3 kernworkshops:

  • Dynamiek uit Interactie; wat en hoe communiceer ik, wat en hoe communiceert de ander? Hoe halen we hier het beste uit en komen we samen tot het beste voor ons beiden?
  • Succes in Actie; een effectief perspectief op resultaat, hoe die te bereiken en de eigen attitude hierbij.
  • Visie In Zicht; welk beeld heb ik van mijn toekomst en wat betekent dit voor me?

Als het goed zijn we constant in beweging richting datgene wat van belang is. Daar op een effectieve manier verder in komen vergt moed. ‘Balance the never balanced…’. Wat en hoe? Wat mij betreft maken we een afspraak om daarmee een stap vooruit te zetten.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: